25
nov

Informatiebijeenkomsten Jaarsveld-Vreeswijk over Nota Kansrijke Oplossingen

Datum & tijd: Plaats in agenda

Locatie: In ’t Witte Paard, Cabauwsekade 42, 3411 EC, Lopik

Omschrijving & Programma

Het waterschap presenteert graag persoonlijk de kansrijke oplossingen tijdens bijeenkomsten op woensdag 24 en donderdag 25 november a.s.,  volgens de geldende coronamaatregelen. Onze gebiedspartners zijn hierbij ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Tijdens deze bijeenkomsten heeft u de kans van gedachten te wisselen over de dijkversterking en de gepresenteerde oplossingen. Alle inbreng wordt gebruikt voor het samenstellen van het Voorkeursalternatief, het plan op hoofdlijnen voor de dijkversterking. Komt u ook?

Meer informatie vindt u op de website van het waterschap, in het volgende nieuwsbericht: Informatiebijeenkomsten Jaarsveld-Vreeswijk over Nota Kansrijke Oplossingen.

Aanmelden

Wilt u zich voor een van de bijeenkomsten aanmelden? U kunt zich inschrijven via het volgende mailadres: sterkelekdijk@hdsr.nl, onder vermelding van de bijeenkomst van uw keuze.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over het project Jaarsveld-Vreeswijk en de Nota Kansrijke Oplossingen? Neemt u dan contact op met het waterschap per mail, via sterkelekdijk@hdsr.nl, of bel met omgevingsmanager Marloes Springer op nummer 06 – 22 70 61 04.