Talkshow met het provinciebestuur

Datum & tijd: Plaats in agenda

Locatie: TechnoHUB Woerden én online

In 2019 waren de laatste verkiezingen voor de Provinciale Staten. De gedeputeerden (de bestuurders van onze provincie) zijn nu dus ruim twee jaar aan het werk. Een mooi moment om samen de inwoners terug te kijken naar de afgelopen jaren. En om vooruit te kijken naar de toekomst. Daarom organiseren wij deze talkshow met de gedeputeerden.

Tijdens deze talkshow beantwoorden de gedeputeerden vragen over hun werk. Zij zijn ook benieuwd naar uw ervaringen en uw mening. Bijvoorbeeld over hoeveel nieuwe huizen er gebouwd worden, en waar. Of over de aanleg van wegen, de toekomst van de landbouw en de overstap naar duurzame energie.

De bijeenkomst bestaat uit een gezamenlijke sessie en deelsessies, waarbij we in kleinere groepen doorpraten met één gedeputeerde.

Bent u erbij?

In de zaal in Woerden is plek voor 80 mensen. U kunt de eerste sessie van 15:15 tot 16:15 ook online volgen en vragen stellen via de chat. Wilt u erbij zijn, in Woerden of online? Meld u dan voor maandag 25 oktober, 10.00 uur aan via het inschrijfformulier.

Ik meld mij aan