9 maart: LEADER-festival Van dromen naar doen

Heb jij een vernieuwend idee voor het platteland van de provincie Utrecht? Een idee dat ook nog eens gaat over bijvoorbeeld het verbinden van stad en platteland, voedsel van dichtbij of duurzame energie? Of een idee dat bijdraagt aan de verbetering van sociale contacten en de zorg voor elkaar? Meld je aan voor het LEADER-festival op 9 maart en kom dichterbij het waarmaken van je droom.

Het wordt een avond vol informatie, inspiratie, netwerken en tips. Ook als je nieuwsgierig bent wat er bruist en borrelt in de provincie, of als je het leuk vindt om mee te denken met anderen, ben je van harte welkom. Het wordt een interactieve avond met inspirerende sprekers en veel gelegenheid om tips uit te wisselen, kennis te delen en contacten te leggen.

Nog tot november 2020

LEADER is een Europees programma dat initiatieven ondersteunt die bijdragen aan een vitaal en levendig platteland. Het draait om ideeën van inwoners, ondernemers en organisaties uit het gebied. Grijp nu je kans want de subsidie kan nog worden aangevraagd tot november 2020.

Meer informatie

Op www.provincie-utrecht.nl/leader is informatie te vinden over LEADER, zoals een overzicht van ideeën en projecten die al in aanmerking kwamen voor de subsidie. Je vindt op de website ook de contactgegevens van coördinatoren, die je graag helpen bij al je vragen over het festival, over LEADER of over de mogelijkheid van een bijdrage voor jouw idee.

Voor persinformatie:
ruben.kroeze@provincie-utrecht.nl06 - 40 97 18 49(030) - 258 20 60

Voor algemene vragen over de provincie Utrecht:
info@provincie-utrecht.nl(030) 258 91 11