De vier beste (thuis)werkgevers van de regio Utrecht zijn bekend

Fynch, RedLogic, LBP | Sight en Triodos zijn de winnaars in de regio Utrecht van de Zo Werkt Het Award 2020. Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. De prijs is bedoeld om het aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren.

en de winnaar is...

Nooit eerder gingen zoveel mensen tegelijkertijd thuiswerken als in 2020. Dat was het best even wennen. Iedereen moest zich aanpassen aan de nieuwe manier van werken. Gelukkig hebben veel bedrijven hard gewerkt om een fijne (thuis)werkplek mogelijk te maken en inspirerend aanpassingsvermogen laten zien.

De ‘Zo Werk Het Award’

De ‘Zo Werkt Het Award’ voor ‘Werkgever van het Jaar’ is een blijk van waardering voor organisaties die net een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 aangenamer te maken voor hun werknemers. Naast een blijk van waardering, ontvangen alle (zowel de landelijke als de regionale) winnaars een op maat gemaakt mobiliteitsplan ter waarde van €4000,-.

Utrechtse winnaars

Ook in de regio Utrecht zijn veel bedrijven het afgelopen jaar op een andere manier gaan werken. Maar liefst 100 Utrechtse werkgevers werden genomineerd door hun eigen medewerkers. Een deskundige jury heeft beslist welke vier werkgevers uit de provincie Utrecht het afgelopen ‘coronajaar’ het beste voor hun werknemers zorgden. De regionale winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020 zijn:

  • Categorie 1-20 werknemers: Fynch Smart Mobility uit Breukelen
  • Categorie 20-50 werknemers: RedLogic uit Houten
  • Categorie 50-200 werknemers: LBP|SIGHT uit Nieuwegein
  • Categorie 200+ werknemers: Triodos Bank Nederland uit Driebergen-Rijsenburg

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van 15 mobiliteitsregio’s, waaronder Utrecht waar Goedopweg actief is. Samen werken zij aan een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland door een nieuwe manier van werken en reizen te stimuleren.

Ga naar www.zowerkthet.nl/award voor meer informatie over deze campagne.

Voor persinformatie:
marlies.verhoef@provincie-utrecht.nl06 18 30 04 72

Voor algemene vragen over de provincie Utrecht:
info@provincie-utrecht.nl030 258 91 11