Extra avond-/nachtafsluiting N229 tussen Werkhoven en Cothen

De Versluys Groep voert groot onderhoud uit vanaf 26 oktober aan de N229 tussen Werkhoven en Cothen. Door het slechte weer van de afgelopen week heeft de aannemer iets meer tijd nodig om de klus te klaren.

Groot onderhoud N229

Na het openstellen van de weg op vrijdagochtend 6 november om 06:00 uur, gaat de weg vrijdagavond om 20:00 uur nog één keer dicht, tot zaterdagochtend 7 november, 06:00 uur.

Omleidingsroutes en bereikbaarheid

De extra avond-/nachtafsluiting van 6 op 7 november geldt voor doorgaand verkeer.

• Tijdens de wegafsluiting wordt het doorgaand verkeer vanuit Cothen richting Werkhoven omgeleid via de N227, A12 en de N229.
  • Tijdens de wegafsluiting wordt het doorgaand verkeer vanuit Werkhoven richting Cothen omgeleid via de A12 en de N227.
  • Aanwonenden langs de wegafsluiting kunnen gebruik maken van het vignet dat zij bij aanvang van de werkzaamheden hebben gekregen van de aannemer. Met dit vignet en onder begeleiding van verkeersregelaars kunnen zij hun woning altijd bereiken.
  • Fietsers blijven gebruikmaken van het fietspad langs de N229.
  • Bij calamiteiten krijgen nood- en hulpdiensten altijd een vrije doorgang via het fietspad en de parallelbaan.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.

clara.van.foreest@provincie-utrecht.nl06 18 30 04 63

info@provincie-utrecht.nl030 258 91 11