Herstelwerkzaamheden fietspad Veenendaalsestraatweg in Rhenen

Op maandag 22 en dinsdag 23 augustus 2022 voert de Versluysgroep in opdracht van de provincie Utrecht herstelwerkzaamheden uit aan het fietspad van de Veenendaalsestraatweg (N416) in Rhenen. Op verschillende stukken van het fietspad worden klinkers vervangen door asfalt.

Een verkeersbord met daarop de tekst 'doorgaand verkeer gestremd'.

Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer tussen Veenendaal en Elst omgeleid.

Wegafsluiting Veenendaalsestraatweg

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, wordt de Veenendaalsestraatweg (N416) vanaf de Cuneraweg tot en met Zwijnsbergen/Franseweg afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf maandag 22 augustus 07:00 uur tot en met dinsdag 23 augustus 17:00 uur. Er blijft één rijbaan beschikbaar voor bestemmingsverkeer, fietsers en nood- en hulpdiensten.

Omleidingsroute en bereikbaarheid

  • Tijdens de wegafsluiting wordt het doorgaande verkeer tussen Veenendaal en Elst omgeleid via de N233 en de N225.

  • Het bedrijventerrein op Remmerden blijft bereikbaar via de Cuneraweg – Rhenendael.

  • Fietsers blijven gebruik maken van de Veenendaalsestraatweg.

  • Bij calamiteiten krijgen nood- en hulpdiensten altijd een snelle en vrije doorgang.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd hard achter elkaar regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.