Het energieke gesprek. Een podcastreeks over participatie.

In Het Energieke Gesprek delen we verhalen over participatie Iedere week gaat een provinciemedewerker in gesprek met een inwoner, collega of met medewerkers van andere organisaties. Ze spreken met elkaar over hoe ze samenwerken aan de omgeving waar ze wonen of werken.

Jachthaven De Lunenberg, Lunenburgerwaard

Echt samenwerken voor een beter resultaat

Op maandag 20 februari kun je de eerste podcast beluisteren. Deze podcast gaat over de natuurontwikkeling in de Lunenburgerwaard. Bij het ontwikkelen van natuur in een gebied zijn er veel onderdelen van belang. Zoals de veiligheid van gebruikers van dit gebied. Wat kan je doen als deze gebruikers niet tevreden zijn met de ontwikkelingen? Provincieambtenaar Martine van Delft kwam dit tegen bij de ontwikkeling van natuurgebied de Lunenburgerwaard. Om tot een beter resultaat te komen heeft ze regelmatig contact gehad met bestuurder van jachthaven de Lunenburg, Wilfred ten Heuvel. Ze gingen in gesprek over de natuurontwikkeling en een veilige omgeving voor sport en recreatie.

Meer weten?

Benieuwd naar het verhaal van Martine en Wilfred? Luister dan naar Het Energieke Gesprek op je favoriete app. Vergeet je niet te abonneren op onze podcast om de volgende afleveringen niet te missen.

Luister het verhaal van Martine en Wilfred, beluister de hele reeks podcasts Het Energieke Gesprek op Spotify.

Voor persinformatie:
cisca.hoogkamp@provincie-utrecht.nl, 06 38 57 32 97