Inloopavond Omgevingsvisie: komt u ook?

De provincie Utrecht denkt samen met alle betrokken partijen na over hoe de Utrechtse leefomgeving er in de toekomst uit komt te zien. Dit komt in de Provinciale Omgevingsvisie te staan. Op 14 oktober van 19.30 tot 21.30 uur is de inloopavond Omgevingsvisie en u bent als inwoner van de provincie Utrecht van harte welkom om mee te praten en vragen te stellen over de Omgevingsvisie.

De inloopavond Omgevingsvisie vindt plaats in: het Huis voor de provincie, Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht. Laat u ons weten of u komt? Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. We stellen het wel op prijs als u ons laat weten of u komt via omgevingsvisie-verordening@provincie-utrecht.nl.

De provinciale Omgevingsvisie in ontwikkeling

Hoe willen we wonen, werken, reizen en recreëren in de toekomst? Hoe stimuleren we nieuwe initiatieven en behouden we tegelijkertijd de Utrechtse kwaliteiten? Om goed te kunnen inspelen op de wereld van morgen, stellen we de Omgevingsvisie op. Daarbij gaat het om zaken als: hoe gaan we om met onze natuurgebieden of met de aanhoudende behoefte aan woningen en hoe stroomlijnen we de toename van het verkeer? Zo zijn er nog meer belangrijke vraagstukken die elkaar beïnvloeden en die we in samenhang moeten bekijken. Op de inloopavond zijn gedeputeerden Huib van Essen en Rob van Muilekom aanwezig.

Meer informatie

Meer informatie: Inloopavond Omgevingsvisie

Voor algemene vragen over de provincie Utrecht:
info@provincie-utrecht.nl(030) 258 91 11