Inloopavond over de N210 Lopik

Op 2 juni 2022 organiseert de provincie Utrecht een inloopavond over de voorgenomen wegaanpassingen op de N210 in Lopik, tussen de Zijdeweg-zuid en de S.L. van Alterenlaan.

De voeten van twee mensen die lopen naar een bijeenkomst

Vanaf 18:30 tot 21:00 uur kunnen geïnteresseerden vrij inlopen in Dorpshuis De Schouw, M.M.A. Schakelplein 6 in Lopik.

Informeren en consulteren

De bijeenkomst heeft als doel bewoners, weggebruikers en andere belangstellenden te informeren over de voorgenomen wegaanpassingen op de N210, tussen de Zijdeweg-zuid en de S.L. van Alterenlaan. Daarnaast hoort de provincie graag wat de omgeving van de plannen vindt. Uitvoering van de wegaanpassingen staat gepland voor 2023, gelijktijdig met het groot asfaltonderhoud aan het betreffende gedeelte van de N210.

Website N210 vanaf 2 juni 2022 in de lucht

Vanaf 2 juni 2022 zijn de voorgenomen wegaanpassingen tussen de Zijdeweg-zuid en de S.L. van Alterenlaan ook te bekijken op de website van de provincie Utrecht.

Actuele wegwerkzaamheden op de N210

De uitvoering van groot asfaltonderhoud op de N210 tussen de Zijdeweg-zuid in Lopik en de provinciegrens met Zuid-Holland gaat van start op 30 mei. De werkzaamheden duren tot 10 juli 2022. Meer informatie daarover is te vinden in een persbericht.