Lintje voor afzwaaiend Statenlid en afscheid voor oud-gedeputeerde

Bron: Provinciale Staten
Hanke en Karin nemen afscheid

Provinciale Staten hebben op speciale wijze afscheid genomen van Karin Boelhouwer. Omdat ze 11 jaar Statenlid was, en daarvoor actief was in de gemeenteraad van Wijk bij Duurstede, kreeg ze van commissaris van de Koning Hans Oosters als dank een koninklijke onderscheiding opgespeld. Ook werd ze toegesproken en bedankt door gedeputeerde Huib van Essen.

Afscheid Karin Boelhouwer

Daarna namen Provinciale Staten afscheid van Hanke Bruins Slot. Sinds januari is ze minister van Binnenlandse Zaken en vertrok ze als gedeputeerde bij de provincie Utrecht. Nu de coronamaatregelen het toelaten was er ook een fysiek afscheid mogelijk. Commissaris van de Koning Hans Oosters heeft haar als voorzitter van Provinciale Staten bedankt voor haar werkzaamheden.

Afscheid Hanke

roel.breet@provincie-utrecht.nl06 43 24 64 02