Online conferentie ‘Back in [better] business’ voor ondernemers in provincie Utrecht

Het is, als gevolg van de coronamaatregelen, een bewogen jaar geweest voor het Utrechts MKB. Veel ondernemers moesten hun deuren maandenlang sluiten of sloegen met hun onderneming een andere weg in. Inmiddels zijn de maatregelen versoepeld en kan er weer een blik op de toekomst gericht worden. Tijdens de online conferentie ‘Back in [better] business’ op 9 juli 2021 van 11.30 tot 14.00 uur kunnen ondernemers ervaringen uitwisselen en wordt besproken hoe de provincie Utrecht en partners hen bij toekomstplannen kunnen ondersteunen.

Back in better business

Wat heb jij het afgelopen jaar anders gedaan? Was het voor jou een keerpunt om te investeren in digitale business? Zette jij de stap naar een meer duurzaam product of onderneming? Of wil je weten hoe collega-ondernemers dat aanpakten? Benieuwd hoe gemeenten en provincies jouw toekomstplannen ondersteunen? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de online conferentie.

Talkshows en break out sessies

Door te laten zien welke veranderingen ondernemers tijdens de crisis hebben doorgevoerd, wil de provincie Utrecht bijdragen aan inspiratie voor her-of doorstart. De provincie, gemeenten en regionale partners zoals ROM Utrecht Region, onderwijsinstellingen, MKB-Nederland en de Rabobank ondersteunen daarbij. In twee talkshows wordt de staat van het Utrechts MKB belicht en komt de toekomst van de winkelgebieden aan bod. In vier break out sessies gaan we met economische partners in de regio Utrecht dieper in op de ervaringen van ondernemers met veranderingen.

Het programma is te vinden op de site https://backinbetterbusiness.nl/

Het programma van ‘Back in [better] business’ is gericht op MKB-ondernemers in de provincie Utrecht en Gooi & Vechtstreek. Maar natuurlijk kan iedereen die inspiratie wil opdoen, online deelnemen.

Enthousiast geworden? Aanmelden kan via https://backinbetterbusiness.nl/registratie/

Voor meer informatie over de conferentie:
Gabriella Villanueva, 030 275 96 29 info@backinbetterbusiness.nl

Voor persinformatie:
jytte.reichert@provincie-utrecht.nl 06 18 54 01 37