Rioolonderhoud langs N224 in Woudenberg

Langs de Stationsweg Oost (N224) in Woudenberg wordt van vrijdag 5 juli tot en met maandag 5 augustus rioolonderhoud uitgevoerd. De weg is niet dicht, maar de werkzaamheden kunnen wel enige hinder opleveren. Het werk vindt plaats tussen de kruising met de Europaweg en de kruising met de Parallelweg in Woudenberg.

Een vrachtauto met apparatuur om rioleringen te inspecteren en schoon te maken via de putten in of langs de weg.

Van der Velden Rioleringsbeheer voert in opdracht van de provincie Utrecht onderhoud uit aan het riool, zoals reinigen en inspecteren. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, werkt de aannemer met een rijdende afzetting. Al het verkeer kan het werk passeren, mogelijk met lichte vertraging. 

Planning 

De aannemer werkt op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 15:00 uur, buiten de spits. Alle aanliggende panden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Bij calamiteiten krijgen de nood- en hulpdiensten altijd een snelle doorgang. 

Inspectie geeft inzicht 

De werkzaamheden langs de N224 in Woudenberg maken deel uit van het jaarlijkse rioleringsonderhoud dat de provincie Utrecht uitvoert langs haar wegen. Door de inspectieputten, de kolken en de afvoerleidingen niet alleen te reinigen maar ook te inspecteren, krijgt de provincie een actueel inzicht in de technische staat van de riolering. Op basis daarvan maakt zij een onderhoudsplan voor de toekomst. 

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op X.

Voor persinformatie:
jeffrey.tijdhof@provincie-utrecht.nl, 06 39 63 22 46