Werkzaamheden beplanting Liniedijken Renswoude

De wandel- en fietspaden langs de trajecten Fort Daatselaar – Barneveldsestraat en Oude Holleweg – Groeperweg in Renswoude zijn vanaf maandag 13 januari tot begin maart 2020 afgesloten. Provincie Utrecht en Staatsbosbeheer werken dan aan het herstelbeheer van de linies op de Grebbelinie. De afsluiting is nodig omdat de werkzaamheden gevaar kunnen opleveren voor passanten.

Op beide trajecten wordt een deel van bomen verwijderd en een deel van de struiken wordt afgezet. Zo kunnen de overige bomen een brede en stabiele kroon vormen en zeer oud worden.De struiken en bramen die onder de bomen groeien krijgen meer licht en zullen dan weer opnieuw uitgroeien. Op deze manier wordt de beplanting aantrekkelijk voor vogels, kleine zoogdieren, dassen en reeën.

Alternatieve route

De werkzaamheden duren van 13 januari tot begin maart 2020. Voor wandelaars en fietsers wordt ter plekke een alternatieve route aangegeven.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de aannemer Van de Bijl & Heiermann: emile@vdbh.nl.

ruben.kroeze@provincie-utrecht.nl06 - 40 97 18 49(030) - 258 20 60

info@provincie-utrecht.nl(030) 258 91 11