Corona

coronavirus_matthewafflecatviapixabay.jpg

De COVID-19-epidemie raakt ook de provincie Utrecht. De maatregelen in verband met het coronavirus hebben effect op ons allemaal: inwoners, ondernemers, bedrijven, de zorg en overheden in onze regio. Met Rijk, gemeenten en andere organisaties brengen we in kaart waar aanvullende maatregelen nodig zijn om de economische effecten te verzachten. Ook ondersteunen we gemeenten en bedrijven met kennis en informatie. Via onze website en social media houden wij u op de hoogte van onze maatregelen en vindt u verwijzingen naar algemene informatie.

Monitor impact coronacrisis

De monitor impact coronacrisis bevat objectieve informatie uit betrouwbare bronnen en wordt wekelijks geactualiseerd. Alle edities van de monitor zijn te downloaden als PDF.

In de Monitor impact coronacrisis #8 onder andere nieuw: Stijging werkloosheid in de regio in steeds breder deel van de economie en prognoses tonen kwetsbaar MKB. Verder: de GGD regio Utrecht zoekt met spoed extra handen om per 1 juni meer te kunnen testen.

Nieuws

Het belooft weer een mooi Pinksterweekend te worden! Ga je eropuit? Of zoek je op 1 juni voor het eerst weer het terras op? Vermijd drukte en houd 1,5 meter afstand. Geniet van het lange weekend!

poster Pinksteren en corona
Alleen samen krijgen we corona onder controle

Contact

Heeft u een vraag voor de provincie over corona?

Stuur dan een e-mail naar Taskforce corona op taskforce-corona@provincie-utrecht.nl of bel naar telefoonnummer 030 - 258 29 29.