Gedeputeerde Arne Schaddelee (ChristenUnie)

De bus, de tram, het fietspad naar Woerden en de provinciale weg naar Woudenberg. De provincie komen we bijna dagelijks tegen. En, met onze recreatieterreinen, vergunningverleners, handhavers en toezichthouders zijn het onderwerpen waarvoor ik mij vol enthousiasme wil inzetten. Het is mijn ambitie om zo bij te dragen aan een provincie waarin het fijn en vooral gezond wonen en werken is.

Contact

Snel naar

Blog

Snel naar

Nieuws

Video's

Bekijk ook de video's over het Jaarverslag 2020

Snel naar

 • Begroting: mobiliteit

  Om onze provincie bereikbaar, groen en gezond te houden stimuleren we het gebruik van de fiets. We maken fietsen aantrekkelijk en veilig: we verbeteren het regionaal fietsnetwerk, realiseren snelfietsroutes en kiezen voor innovaties die bijdragen aan gezond leven. Daar investeren we de komende jaren in.

  arne schaddelee begroting2021 thumb
 • GS 1 jaar

  Het 'nieuwe normaal’ betekent heel veel voor onze mobiliteit. In het openbaar vervoer verandert er het nodige; andere vervoersmiddelen zoals de fiets of lopen worden sneller gekozen en er zal meer gespreid gereisd worden. De mobiliteitstransitie is in volle gang.

  thumbnail Arne Schaddelee
 • Snelle fietsroute

  De snelfietsroute Amersfoort-Utrecht is weer een stap dichterbij de uitvoering! Met het ondertekenen van de samenwerkings- en realisatieovereenkomst bereikten de provincie Utrecht en de vijf betrokken gemeenten Amersfoort, Soest, Zeist, De Bilt en Utrecht een akkoord.

  arne snelle fietssroute thumb.jpg
Bekijk ook de video's over het Jaarverslag 2020