Gedeputeerde Hanke Bruins Slot (CDA)

Het is belangrijk dat de provincie Utrecht een plek blijft, waarin alle inwoners goed en gezond kunnen leven, wonen en werken. Daarom moeten we zuinig zijn op onze natuur, landbouw en water in onze provincie. Ik ga aan de slag om meer natuur aan te leggen. Ook wil ik aan de slag gaan om te ondersteunen bij de omslag naar kringlooplandbouw op basis van een rendabele bedrijfsvoering, met een sterkere verbinding tussen stad en land en tussen boer en consument.

Mijn portefeuille

 • Natuur
 • Landbouw
 • Bodem en water
 • Sport
 • Bestuur

Nieuws

Video's

Bekijk ook de video's over het Jaarverslag 2020

Snel naar

 • Veteranendag 27 juni 2020

  Hoewel Veteranendag dit jaar door coronamaatregelen maar in een zeer beperkte vorm mogelijk was, blijft het wel enorm belangrijk om waardering uit te spreken voor de mensen die zich hebben ingezet voor onze vrijheden. Bekijk de videoboodschap van gedeputeerde en veteraan Hanke Bruins Slot op 27 juni 2020 daarover.

  Hanke veteranendag thumb
 • Eén jaar GS Utrecht

  Natuur is onmisbaar voor een toekomstbestendige provincie. De provincie werkt aan meer natuur om een gezonde regio te blijven waar het goed wonen, werken en leven is. In deze video neemt gedeputeerde Hanke Bruins Slot je mee naar reservaat Demmerik. Daar heeft de provincie Utrecht natuur ontwikkeld. Je bent als wandelaar welkom om ervan te genieten.

  thumbnail Hanke Bruins Slot
 • Voedselbox

  De provincie Utrecht heeft 375 boxen met lokale producten beschikbaar gesteld aan inwoners die het extra zwaar hebben in de coronatijd. Gedeputeerde Hanke Bruins Slot en commissaris van de Koning Hans Oosters deelden de eerste dozen uit om zowel de ontvangers als de makers van de regionale producten een hart onder de riem steken.

  Hanke Bruins Slot
Bekijk ook de video's over het Jaarverslag 2020

Contact

Bezoekadres

H.G.J. Bruins Slot (Hanke)
Archimedeslaan 6
3584 BA Utrecht

Secretariaat

Rita Brinkman
Telefoon: 030 258 3636
E-mail: secretariaatbruinsslot@provincie-utrecht.nl

Perswoordvoerder

De perswoordvoerder is het aanspreekpunt voor pers- en mediacontacten. Voor algemene vragen kunt u terecht bij het secretariaat.

Ruben Kroeze
Mobiel: 06 40 97 18 49
E-mail: ruben.kroeze@provincie-utrecht.nl