Gedeputeerde Robert Strijk (D66)

Utrecht is al groen, gezond en slim, maar daar zit nog veel meer in. Die innovatiekracht wil ik aanspreken. Dat is nodig om brede welvaart voor alle Utrechters te realiseren en voor de grote maatschappelijke transities waarvoor onze provincie staat. Samen met het onderwijs kijken we hoe we mensen van alle leeftijden kunnen blijven scholen voor de banen van vandaag en morgen. Daarvoor zijn ook investeringen nodig, onder meer via een nieuwe regionale ontwikkelingsmaatschappij (ROM), InvestNL en Europese fondsen.

Mijn portefeuille

 • Financiën
 • Organisatie
 • Economie
 • Europa

Mijn achtergrond

Blog

Snel naar

Nieuws

Video's

Bekijk ook de video's over het Jaarverslag 2020

Snel naar

 • Begroting: koffertje

  In het koffertje zitten de begrotingsvoorstellen van de provincie Utrecht voor 2021 - 2024. Op weg naar bespreking in Provinciale Staten. Het provinciebestuur laat in deze filmpjes activiteiten en plekken zien die de plannen illustreren. 

  Gedeputeerde Strijk met begrotingskoffertje
 • Begroting: techniekonderwijs

  De provincie Utrecht wil jongens en meisjes inspireren om een opleiding in de techniek te kiezen. Robert Strijk bezoekt TechnoHUB in Woerden, instelling voor praktijkgericht techniekonderwijs, geïnitieerd door ondernemers en door de provincie gesteund met de MKB-deal Maakindustrie Utrecht-West.

   

  Robert Strijk begroting thumb
 • GS 1 jaar

  De provincie Utrecht zet in op bedrijvigheid die in het teken staat van kwaliteit en duurzaamheid door innovaties. Zo stimuleren we onder andere de circulaire economie in de regio. Gedeputeerde Strijk van Economie neemt je in de video mee naar een Utrechts familiebedrijf, waar met oog voor duurzaamheid wordt gewerkt. 

  thumbnail Robert Strijk
Bekijk ook de video's over het Jaarverslag 2020

Contact

Bezoekadres

R.C.L. Strijk (Robert)
Archimedeslaan 6
3584 BA Utrecht

Secretariaat

Astrid Mathu
Telefoon: 030 258 3514
E-mail: secretariaatstrijk@provincie-utrecht.nl

Perswoordvoerder

De perswoordvoerder is het aanspreekpunt voor pers- en mediacontacten. Voor algemene vragen kunt u terecht bij het secretariaat.

Jytte Reichert
Mobiel: 06  18 54 01 37
E-mail: jytte.reichert@provincie-utrecht.nl