Provinciale Staten

Vergaderingen Provinciale Staten

Snel naar

Alle vergaderingen

Hier vindt u meer informatie over de vergaderingen
Hier vindt u meer informatie over de vergaderingen
Rondje langs Provinciale Staten deel 1/2.

Noot bij video: de volledige Utrechtse Provinciale Statenfractie van Forum voor Democratie heeft zich aangesloten bij JA21.

Nieuws

Meer nieuws
Meer nieuws

Over Provinciale Staten

Snel naar

 • Wat kunt u zelf doen?

  Provinciale Staten behartigen als volksvertegenwoordigers de belangen van de inwoners van de provincie Utrecht. De leden van de Provinciale Staten zijn de ogen en oren van de regio Utrecht en staan open voor signalen om te weten wat er speelt in de samenleving. Uw mening telt.

  Stetenlid Andrea Poppe
 • Gast van de Staten

  Wilt u een keer van dichtbij meemaken hoe Provinciale Staten van uw provincie debatteren over zaken die spelen in Utrecht? Wilt u weten hoe een Statenlid invloed uitoefent op het beleid? Meld u zich dan aan als “Gast van de Staten” om op een woensdag de Statenvergadering bij te wonen en een kijkje achter de schermen te krijgen.

  Gasten op bezoek bij de provincie Utrecht
 • Provinciespel

  Provinciale politiek kan heel leuk zijn! Met het provinciespel maken Utrechtse jongeren kennis met hun provincie. Scholieren richten hun eigen partijen op en nemen spelenderwijs besluiten over de inrichting van de provincie. 

  Deelnemer provinciespel

Contact

U kunt de Statengriffie schrijven, mailen of bellen via onderstaande gegevens. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de medewerkers.

Provinciale Staten Utrecht
T.a.v. Statengriffie
Postbus 80300
3508 TH Utrecht

Telefoon: 030 258 90 10 
E-mail: statengriffie@provincie-utrecht.nl