Commissaris van de Koning Hans Oosters

Bent u benieuwd of er een vacature als burgemeester is in de provincie Utrecht? Bekijk de pagina burgemeestersvacatures.

De taken van de commissaris van de Koning zijn omschreven in de Provinciewet en de Ambtsinstructie commissaris van de Koning

Video's

Bekijk ook de video's over het Jaarverslag 2020

Snel naar

Bekijk ook de video's over het Jaarverslag 2020

Snel naar

• Nieuwjaarstoespraak 2022

Nieuwjaarstoespraak Hans Oosters, 12 januari 2022

In zijn nieuwjaarstoespraak ziet commissaris van de Koning Hans Oosters grote overeenkomsten tussen de Utrechtse ambities en die van het nieuwe kabinet.

Lees de hele nieuwjaarstoespraak.

• Brief aan informateur

Commissarissen van de Koning dringen aan op structurele middelen voor aanpak ondermijning

De twaalf commissarissen van de Koning vragen in een brief aan informateur Mariëtte Hamer blijvende inzet op de aanpak van ondermijnende criminaliteit door het nieuwe Kabinet. Zij benadrukken dat deze aanpak een lange adem vergt en dat een gezamenlijk en voortdurend optreden nodig is.

Commissaris mr. J.H. Oosters (Hans)
Archimedeslaan 6
3584 BA Utrecht

Annie Goldschmeding-Nagel
Telefoon: 030 258 23 28
E-mail: secretariaatcvdk@provincie-utrecht.nl

Perswoordvoerder

De perswoordvoerder is het aanspreekpunt voor pers- en mediacontacten. Voor algemene vragen kunt u terecht bij het secretariaat.

Marieke Plomp
Mobiel: 06 52 76 95 09
E-mail: marieke.plomp@provincie-utrecht.nl

Burgemeestersvacatures

Voor vragen over burgemeestersvacatures kunt u contact opnemen met Esta Druiventak.

Telefoon: 030 258 24 48
E-mail: burgemeesters@provincie-utrecht.nl