Aanvragen vergunning opslag en verkoop vuurwerk

U mag alleen vuurwerk opslaan of verkopen als u hier toestemming voor heeft. Voor de opslag van professioneel vuurwerk en voor het opslaan van meer dan 10.000 kilogram consumentenvuurwerk heeft u een omgevingsvergunning nodig. Wilt u minder dan 10 ton aan consumentenvuurwerk opslaan, dan doet u hiervan een melding.

Vergunning aanvragen of melding doen

U vraagt een vergunning aan voor de opslag/verkoop van vuurwerk of doet een melding van vuurwerkopslag via de website van de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Utrecht.

Naar website RUD Utrecht

Afsteken van vuurwerk

Op de website van de RUD vindt u ook informatie over het afsteken van (professioneel) vuurwerk buiten de jaarwisseling.

Vragen of hulp nodig?

RUD (Regionale Uitvoeringsdienst) Utrecht

E-mail: info@rudutrecht.nl
Telefoon: (030) 702 33 00

Kijk voor meer contactgegevens op de website van de RUD Utrecht.

Bezwaar en beroep

Als u het niet eens bent met het besluit over uw aanvraag, kunt u binnen zes weken bezwaar aantekenen.

Bezwaar aantekenen