Resultaten voor ""
6 resultaten
Een heerlijke mijlpaal: al 25.000 Broodjes Utrecht verkocht
Broodje Utrecht is al 25.000 keer over de toonbank gegaan in bedrijfsrestaurants van onder meer de provincie Utrecht, NS en Koninklijke Jaarbeurs. Het broodje bestaat volledig uit lokale producten.
Type: NieuwsWaarderingsprijs voor Utrechters in de Week van ons Eten
Bea van Sprakelaar, Sil Lugtmeijer, Josephine Schuurman en Lisette de Lange ontvingen op 10 oktober de Waarde-Ring voor hun inzet voor boer-burger verbinding en voedselbewustwording in de provincie.
Type: Nieuws‘Broodje Utrecht’ en de samenwerking naar een duurzame landbouw
Boer Ramona Schalkwijk levert de kaas voor het eerste ‘Broodje Utrecht’. Een broodje dat ontstond door het project voor meer eten uit de regio ‘Samen eten we de provincie Utrecht mooier’.
Type: StorySubsidieregeling Vitale Kernen provincie Utrecht 2025-2027
De provincie wil met deze subsidieregeling de vitaliteit en leefbaarheid van kleine kernen (onder de 10.000 inwoners) versterken. Dit wil de provincie doen door gemeenschappen ruimte te geven.
Type: SubsidieUitgangspunten van het UPLG
Utrecht kiest voor een integrale aanpak van het landelijk gebied waarin de opgaven natuur, water, klimaat en bodem worden meegenomen. Wij noemen dit de toekomst van het Utrechtse landelijk gebied.
Type: Thema / onderwerpVoedselagenda
De provincie wil dat de landbouw gezond voedsel produceert, het landschap open en groen houdt en bijdraagt aan milieudoelen. Met de Voedselagenda 2021-2023 leggen we onze duurzaamheidsambities vast.
Type: Thema / onderwerp