Evenement houden op of langs de provinciale weg

Wilt u een evenement houden op of langs een provinciale weg? Zoals een wegwedstrijd, wielerwedstrijd, hardloopwedstrijd, toertocht, optocht, bloemencorso, braderie, markt of kermis of een ander soort evenement? Of wilt u een evenement organiseren op een andere weg dan een provinciale weg, maar zal dat evenement een omvangrijke verkeer-aantrekkende werking hebben waardoor de provincie maatregelen moet nemen voor de bescherming van de verkeersveiligheid en doorstroming op de provinciale weg? Dan heeft u daarvoor toestemming nodig.

Vragen of hulp nodig?

  • Heeft u een vraag over het indienen van de aanvraag of over de voorwaarden van de melding, vergunning of ontheffing? Neem dan contact op met het Servicebureau van het team Vergunningverlening Natuur en Landschap via servicebureau@provincie-utrecht.nl of 030 258 91 11 (vraag naar het servicebureau van het team Vergunningverlening Natuur en Landschap).
  • Heeft u een complexe aanvraag? Bijvoorbeeld omdat het gaat om een grootschalig en/of complex project? Vraag dan een vooroverleg bij de provincie Utrecht aan. Stuur daarvoor een e-mail naar servicebureau@provincie-utrecht.nl. Geef daarin kort aan om welke werkzaamheden en locatie het gaat en welke concrete vraag u heeft. En stuur indien beschikbaar de informatie (stukken) mee die uw vraag verduidelijkt. Dan kunnen we beoordelen of het vooroverleg nodig is in uw situatie.

 

De informatie op deze webpagina is voor het laatst bijgewerkt op 5 februari 2024 en u kunt er geen rechten aan ontlenen.