Ontheffing aanlegplaats en afmeren woonschip, vaartuig of drijvend voorwerp

Bent u van plan een woonschip, recreatievaartuig of drijvend voorwerp af te meren binnen de provincie Utrecht? Het kan zijn dat u hiervoor een ontheffing nodig heeft op basis van de Interim Omgevingsverordening provincie Utrecht 2021. Dat geldt ook voor het maken of hebben van aanlegplaatsen (havens, steigers) en de bijbehorende voorzieningen in het water en op de oever.

Voor het afmeren van een woonark heeft u geen ontheffing nodig van de provincie.

Printversie aanvraagformulier ontheffing Interim Omgevingsverordening provincie Utrecht 2021

Vragen of hulp nodig?

Voor vragen over deze ontheffing neem u contact op met het Team Vergunningverlening Natuur en Landschap via telefoonnummer (030) 25 89 111 of via de mail: wnb@provincie-utrecht.nl

Voor ons bezoek- en correspondentieadres kijkt u op de pagina Contact.